Tento koláčik je vhodný na raňajky, pretože je sýty, chutný a navyše, zaraďujem ho do kategórie zdravých.
Zoznam surovín
- 2 väčšie nastrúhané jablká
- 2 tégliky bieleho jogurtu
- 100 g jemných ovsených vločiek
- 100 g mletých ovsených otrúb
- 100 g tekutého medu
- 50 g rozpusteného masla
- 1 ČL mletej škorice
- štipku soli
- 4 vajíčka
Postup
- Bielka vyšľaháme so štipkou soli do tuha. Rúru si zapneme na 180 ℃.
- Žĺtka zmiešame pomocou varešky alebo metličky s ostatnými surovinami. Nakoniec jemne primiešame aj tuhý sneh s bielkov.
- Zmes vylejeme do tortovej formy s priemerom 26 cm a pečieme približne 40 minút.
![]() |
@magdalena.cervenanska.maggieart |
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára